Kompassroser

Produkt

Captain

Royale

Navigator

Eleganse

Casino

Om oss

Se annonser
på finn.no

 

 

 

 

 

 

Nerland dekor - produkt

Vi er eneste i landet med et stort komplett utvalg av kompassrose dekor i flis, og alle våre modeller er mønsterbeskyttet. Har alltid satt nøyaktighet og presisjon i høysetet, og har derfor endt opp med et meget eksklusivt utvalg av gulvdekor, og fått til et komplett nøye gjennomtenkt konsept, som i dag kan leveres over hele landet.

Delene er nøyaktig tilpasset og leveres komplett, i beskyttende embalasje med detaljert leggeanvisnig, sertifisering på flistype fra fabrikk og deleliste.
Tykkelsen på flisene er ca 9 mm ( porcellanato kvalitet )
Rosene kan legges i alle slags farger fliser,og  våre klassiske kombinasjoner har alltid en modell som vil passe godt uansett hvilken farge du velger til ditt øvrige gulv, og gi en flott kontrast uansett.

Kan også med et perfekt resultat, felles ned i parkett, laminat, skipsgulv etc, om du har mur eller betong til underlag. Noe oppsparkling må påregnes, ved evt legging i tregulv, med ekspansjons fuge i overgang mellom kompassrosen og tregulvet.
For best mulig resultat, kreves et plant underlag uansett.

Kontakt din lokale flisforhandler, for informasjon om priming,og evt valg av flislim til ditt underlag inne/ute. Nerland Dekor tar selvfølgelig på seg legging av kompassrosene i sunnmørs regionen.
Anbefales lagt av erfaren flislegger.

Frank Roe Nerland - tlf.: 958 43 095

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Send oss en e-post
© alle våre modeller er mønsterbeskyttet.

© www.nerlanddekor.no